Unikátní kombinace Annony muricaty a Organic Sea Berry

Unikátní kombinace Annony muricaty a Organic Sea Berry podpoří nejen imunitu, ale především doplní psychické síly!

Podzimní dny jsou charakteristické úbytkem slunečního svitu a tedy i poklesem naší nálady. Je to přirozené do doby než nám osud naloží do života o starost navíc a my to začneme těžko zvládat. Začneme mluvit o podzimní depresi. Základem je udržení optimismu. Řada produktů je Energy pracuje právě s psychikou. Pozoruhodné působení má Anona muricata (graviola), díky které se dají kritické situace velmi dobře zvládat.

Neočekávaný antidepresivní potenciál má také rakytníkový olej Organic Sea Berry oil, který velmi dobře doplňuje životní sílu. Člověk je ve své podstatě velmi silný a dokáže snést neskutečnou zátěž. Jen se nesmí zcela vyčerpat jeho energie.

ANNONA muricata je bioinformační přípravek obsahující koncentrovaný extrakt z listů rostliny a používá se zejména:

  • jako podpůrná terapie při onkologických onemocněních
  • má antivirové, antimikrobiální a antiparazitické účinky
  • u depresí, stresu a nervových poruch
  • snižuje krevní tlak
  • příznivě působí při cukrovce

Hlavními látkami, které obsahují všechny části rostliny, jsou tzv. anonové acetogeniny. Právě ty stojí v popředí zájmu, protože se u nich předpokládají protinádorové účinky se selektivní toxicitou vůči nádorovým buňkám. Studie ve třech samostatných laboratořích objevily, že tyto acetogeniny jsou inhibitory enzymatických procesů, které se nacházejí jen v membránách nádorových buněk. To je důvod, proč jsou toxické pro rakovinné buňky, ale nemají toxicitu na buňky zdravé.

K dosažení terapeutického účinku annony je zapotřebí dávky, jíž je běžným způsobem obtížné docílit např. čajovým nálevem nebo suchým extraktem v kapslích. V přípravku Annona forte je proto zvolen osvědčený superkoncentrovaný extrakt, který je znám z koncentrátů firmy Energy a který při pohodlném dávkování zajistí optimální přísun účinných látek.

ORGANIC SEA BERRY OIL má tyto benefity:

  • olej ze semen ručně sbíraných plodů rakytníku z organických půd v tibetu
  • unikátní přírodní zdroj vzácné kyseliny omega-7
  • urychluje a usnadňuje regeneraci organismu.

Nejcennějším klenotem rakytníku je olej získávaný výhradně ze semen pomocí velmi šetrné extrakce, která zachovává plné spektrum účinných látek. Ty jsou navíc u tibetského rakytníku až v násobně vyšších koncentracích oproti druhům sibiřským a evropským.

Obsahuje přírodní koncentrát vitaminů A, B1, B2, B6, D, E, F, K, P (rutin), dále karotenoidy, flavonoidy, kyselinu listovou, organické kyseliny, třísloviny a minerální soli, důležité esenciální mastné kyseliny omega-3, -6, -9. Semena jsou také zdrojem vzácné kyseliny omega-7, která se jinak v přírodě vyskytuje velmi zřídka.

Doplňte své psychické síly a zároveň podpořte imunitu unikátní kombinací Annony muricaty a Organic SEA Berry oil za akční cenu!

 

Komentáře

Přidat komentář