Každodenní spotřeba určitého množství borůvek může zlepšit fyzické zdraví člověka a jeho imunitu. Kromě toho antokyany účinně odstraňují volné radikály, zabraňují vzniku rakoviny, alzheimerovy choroby, šedého zákalu a onemocnění srdce.
Základní vlastnosti borůvek
Japonské výzkumy již potvrdily skutečnost, že borůvky jsou schopny zlepšovat zrak, stimulovat resyntézu rodopsinu, zlepšovat krevní oběh v očích a integritu kapilár v očích, snižovat počet skvrn v oblasti očnice a zpomalovat proces degenerace oční sítnice , celkově chránit zrak. Během 2. světové války používali angličtí piloti královské gardy borůvky před každým výletem na mimořádnou akci. Ve stejné době borůvky byly povinnou součástí snídaně a tato tradice se dochovala až do dnes
Prevence onemocnění
V Americe a Japonsku jsou borůvky hlavní plodinou zdraví a krásy. Každodenní spotřeba určitého množství borůvek může zlepšit fyzické zdraví člověka a jeho imunitu. Kromě toho antokyany účinně odstraňují volné radikály, zabraňují vzniku rakoviny, alzheimerovy choroby, šedého zákalu a onemocnění srdce
Indikace
Nevyvolává žádné kontraindikace pro děti a těhotné ženy.
Obsahuje velké množství zinku, vápníku, železa, vitamínů, má výživný a ozdravný účinek. Aktivuje mozkovou činnost, posiluje srdeční sval, působí jako prevence rakoviny a onemocnění srdce, rozšiřuje a zjemňuje cévy. Zabraňuje procesům stárnutí očí, zvyšuje odolnost vůči vnějším faktorům, je to přírodní kosmetická péče.
Základní složení: borůvkový prášek, laktóza, bílý granulovaný cukr