CHOU-TOU

Používá se k profylaxi a komplexní terapii poruch trávicího systému, zejména porušení metabolismu produkce inzulínu, projevů cukrovky při oslabení imunitních funkcí lidského těla, je efektivní pří stravovací nerovnováze, je doporučován osobám, které pravidelně používají fast -food výrobky a polotovary. Výrobek je preventivním a regeneračním prostředkem při poruchách činnosti trávicího traktu, normalizuje hladinu cukru v krvi. Složení: Extrakt z hub Chou Tou (korálovec ježatý - Hericium erinaceus), hnojník obecný (Coprinus comatus), shiitake, extrakt z hub rosolovka řasotvará (Tremella fuciformis), boltcovitka bezová - Jidášovo ucho (Auricularia aricula-judae), papain, pyl borovice. Balení: 100 tobolek 500 mg. Dávkování: 3 krát denně 2-3 kapsle.

862 Kč
Dostupné
  • Podpora funkci žaludku a střev, onkologická radiační ochrana

    Složení: Extrakt z hub Chou Tou (korálovec ježatý - Hericium erinaceus), hnojník obecný (Coprinus comatus), shiitake, extrakt z hub rosolovka řasotvará (Tremella fuciformis), boltcovitka bezová - Jidášovo ucho (Auricularia aricula-judae), papain, pyl borovice

    Balení: 100 tobolek 500 mg

    Dávkování: 3 krát denně 2-3 kapsle

    Výrobek má protizánětlivé účinky (zeslabuje příznaky vředu žaludku a střev) a taktéž slouží jako prevence onkologických onemocnění v různých částech trávicího systému, navíc má mnoho ozdravných vlastnosti, směřujících ke zlepšení fungování trávicího traktu a zvyšování imunity člověka.

    Výrobek se používá k profylaxi a komplexní terapii poruch trávicího systému, zejména porušení metabolismu produkce inzulínu, projevů cukrovky při oslabení imunitních funkcí lidského těla, je efektivní pří stravovací nerovnováze, je doporučován osobám, které pravidelně používají fast -food výrobky a polotovary.

    Výrobek je preventivním a regeneračním prostředkem při  poruchách činnosti trávicího traktu, normalizuje hladinu cukru v krvi.

    Indikace pro použití kapslí s myceliem Chou Tou:

    • stimulace činnosti orgánů zažívacího traktu;

    • regulace metabolických procesů v trávicím systému;

    • stravovací nerovnováha a existence metabolických poruch v těle;

    • prevence a komplexní terapie cukrovky;

    • vředové onemocnění , benigní a maligní nádory orgánů zažívacího traktu;

    • zlepšení chutě k jídlu a zvýšení imunity.

    OZDRAVNÉ VLASTNOSTI PYLU BOROVICE

    Pyl borovice obsahuje více než stovky enzymů, jež jsou schopny stimulovat rytmický pohyb střev, zlepšovat chuť k jídlu, podporovat proces trávení. Má regulační účinek na funkci trávicího traktu.

    Vitamin B6 obsažený v pylu hraje ochrannou úlohu vůči buňkám slinivky břišní. Je schopen zastavit destrukci buněk slinivky a postupně obnovit jejich schopnost produkovat inzulín.

    OZDRAVNÉ VLASTNOSTI PAPAINU

    Enzymu papain (na rozdíl od jiných enzymů) je aktivní i v kyselém, i v alkalickém a také v neutrálním prostředí. Je stejně efektivní při zažívání jak bílkovin, tak tuků a sacharidů. To vše poskytuje papainu významné místo při léčbě onemocnění s poruchou kyselosti trávicího traktu.

    PAPAIN je enzym s širokým spektrem účinnosti působící na zlepšení všech procesů trávení.

    OZDRAVNÉ VLASTNOSTI HUB SHIITAKE

    • výborně zlepšuje krevní oběh v trávicích orgánech a posiluje imunitní systém -pomáhá funkci žaludku a střev, stimuluje slezinu;

    • nejlepší lék na žaludeční vředy, slinivku a dvanácterník;

    • efektivní při benigních a maligních nádorech v žaludku a střevech;

    • slouží jako katalyzátor v trávicím traktu;

    • posiluje účinnost hub hnojníku obecného a korálovce ježatého (Chou Tou), rosolovky řasotvaré a boltcovitky bezové - Jidášovo ucho, zlepšuje funkci enzymu papainu a pozitivní účinky pylu borovice.

    OZDRAVNÉ VLASTNOSTI HOUBY JIDÁŠOVO UCHO

    • zlepšuje prokrvení orgánů, které se účastní procesu trávení;

    • zlepšuje činnost trávicího traktu, jeho motorickou a sekreční funkci (důležité při malátném trávení);

    • snižuje sekreci žaludečních žláz (používá se pří léčbě gastritidy a žaludečních vředů);

    • zlepšuje, aktivuje metabolismus.

    OZDRAVNÉ VLASTNOSTI HOUBY ROSOLOVKÁ ŘASOTVARÁ

    Rosolovka řasotvará je někdy nazývána \"Tremella bílá\", to znamená \"stříbrné ucho\".

    Rosolovka řasotvará:

    • má baktericidní, protivirové účinky, je to lehký přírodní antibiotikum;

    • zlepšuje trávení, stimuluje produkci vlastních enzymů v trávicím traktu;

    • podporuje homeostázu (stálost vnitřního prostředí) organizmu.

    OZDRAVNÉ VLASTNOSTI HOUBY CHOU TOU

    Odedávna v Číně při \"opravách\" trávicího systému pomáhala houba Chou Tou. V tradiční čínské medicíně Hiou Tou je široce používán díky řadě svých vlastností:

    • neutralizuje žaludeční kyseliny, chrání sliznici žaludku před jejím účinkem v případě existence vředových projevů, stimuluje regeneraci sliznice žaludku, pomáhá zhojení vředů na vnitřním povrchu trávicího traktu;

    • zlepšuje prokrvení trávicích orgánů, stimuluje absorpci v žaludku a střevech;

    • zvyšuje peristaltiku dráždivý žaludku a střev, urychluje vyprazdňování žaludku a tlustého střeva;

    • zabraňuje vzniku maligních procesů v trávicím traktu a je považován za klinickou podporu přiléčbě rakoviny v různých odděleních trávicí soustavy;

    • reguluje metabolické procesy v pankreatu;

    • zvyšuje imunitu organizmu a je prevencí předčasného stárnutí.

    OZDRAVNÉ VLASTNOSTI HOUBY HNOJNÍK OBECNÝ

    Jde o největší houbu z čeledi pečárkovitých.  Hnojník obecný je chutný, výživný a užitečný:

    •  zlepšuje krevní oběh v trávicím systému a stimuluje činnost trávicího traktu; využívá se jako klinická podpora vpři léčbě rakoviny v různých odděleních trávicí soustavy;
    •  snižuje hladiny krevních lipidů a stimuluje krevní tlak;
    •  pomáhá snižovat hladinu cukru v krvi v případě jeho přebytku a zvyšuje úroveň při jejím poklesu;
    •  zabraňuje prudkému zvýšení hladiny cukru v krvi po jídle;
    •  reguluje hladinu produkce inzulínu pro stabilizaci hladiny cukru v krvi.
  • Přidat komentář